.

17:30.

al eshte i pari website shqipetar dedikuar rezervimit te biletave te avionit online dhe ne menyre te pavarur. .

Wizz Air, linja ajrore më e madhe Low Cost në Evropën Qendrore dhe Lindore, fluturon drejt dhe nga aeroporti i Prishtinës dhe ofron fluturime ekonomike për në Budapest.

300 lekë / person.

. Çmimet e biletave janë 2 Euro në Lindje, 3 Euro në Perëndim dhe 5 Euro VIP, njofton Prishtina. DISA SUGJERIME: Klikoni ne destinacionin e kerkuar per me shume detaje: Oferta per Itali.

b2b@airalbania.

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me Fly Prishtina. * Megjithëse po bëhet çdo përpjekje e mundshme për të ofruar informacion sa më të saktë të mundshëm në këtë portal, BalkanViator nuk është. Bileta për grupe.

Të përdorur një kalendar ndërveprues dhe grafik të çmimeve për. Kur përdor Google Flights për të gjetur bileta avioni, mund të marrësh tarifat më të mira për vendin dhe kohën që dëshiron të udhëtosh.

München.

Linja Dortmund-Prishtine nepermjet Hungarise cdo te marte, merkure, premte dhe shtune.

. * Megjithëse po bëhet çdo përpjekje e mundshme për të ofruar informacion sa më të saktë të mundshëm në këtë portal, BalkanViator nuk është.

Bileta për grupe. BiletIme.

May 23, 2023 · Rezervoni fluturime ekonomike në Prishtinë.
Itinerari i autobusit 24858 është i vlefshëm: 01/01-31/12 E hënë-E dielë Tiparet dhe shërbimet: Më parë.
Më vonë.

Please enter your email address.

Fluksi i lartë i personave që planifkojnë të udhëtojnë jashtë për festa ka bërë që çmimet e biletave të avionëve të ngrihen ndjeshëm për periudhën 26-29 nëntor, të ndikuara dhe nga fakti që datat përkojnë me fundjavën dhe dy ditët e para të javës.

Të fluturosh brenda Europës, një biletë vajtje-ardhje fillon nga 300 Euro nëse operon me linja low cost dhe arrin në çmimin mesatar 600 Euro për destinacione direkte, madje ka edhe bileta që. . Kur përdor Google Flights për të gjetur bileta avioni, mund të marrësh tarifat më të mira për vendin dhe kohën që dëshiron të udhëtosh.

. 300 lekë / person. Wizz Air, linja ajrore më e madhe Low Cost në Evropën Qendrore dhe Lindore, fluturon drejt dhe nga aeroporti i Shkupit dhe ofron fluturime ekonomike për në Belgjikë, Danimarkë, Gjermani, Itali, Holandë, Norvegji, Sllovaki, Spanjë, Suedi dhe Mbretërinë e Bashkuar. Bileta për pensionistë dhe persona me aftësi të kufizuar Shqiptar. .

Ky website eshte pjese e Union Travel co Rreth Nesh :: Bileta Avioni Online - BiletaIme.

Cmimet per varjantet e mesiperme. .

Në 23 dhjetor vajtja drejt Londrës kushton 65 euro, me Wizz Air, ndërsa kthimi në 29 dhjetor është minimumi 100 euro.

Orari i shitjes së biletave do të fillojë nga dita e premte deri të dielën nga ora 11:00 deri në 19:30.

.

Perfitoni ofertat me te mira per Bileta Avioni nga.

.